Kevään kuulumisia

13.04.2020

Kevät keikkuen tulevi ja kylklä se sieltä tulee, vaikka lunta sataa välillä taivaan täydeltä. Muuttolinnut palailevat tuttuun tapaan omille pesimäpaikoilleen ja niiden seuraaminen onkin  hyvn rentouttavaa. Kevään ensimmäiset kukkaset ovat nousseet täällä eteläisessä Suomessa jo monin paikoin kukkimaan. Näin kotona tai ainakin kotiseudulla pysymisen aikana onkin hyvä seurailla luonnon uudistumista ja muistaa, ettei tämäkään tilanne kestä loputtomiin ja elämä jatkuu eteenpäin.

Tantsullan tilanteeseen korona-epidemia vaikutti niin, että jouduin lopettamaan kaikki ryhmätoiminnat. Tai ainakin melkein, sillä Forssan liikuntatoimen alaisuudessa toiminut Matkun liikunta -ryhmä on jatkanut jumppaamista keskiviikkoisin klo: 18.00 facebook liven kautta (ainakin ne, joilla on ollut halukkuutta etänä jumpata). Jos jollain on halukkuutta liittyä mukaan, niin suljettuun ryhmään voi laittaa liittymispyynnön, jonka sitten hyväksyn. 

Koska suuri osa ihmisistä on kotona olen päättänyt tarjota teille mahdollisuuden osallistua ilmaiselle terapeuttisen tanssin ja liikkeen hetkeen, aamutantsuihin, keskiviikkona 15.4.2020 klo: 9.00 alkaen. Hetki kestää 30 - 60 min. ja mukaan pääset Tantsullan facebook sivuilla, kyseessä on livelähetys. 

Jos jotain huono, niin myös jotain hyvääkin nykyisessä tilanteessa. Koska olen jo hetken miettinyt mahdollisuutta laajentaa toimintaani Pirkanmaan suuntaan (Urjalaan jo jonkun verran ollutkin yhteyksiä) on tämä nykyinen tilanne potkinut minua päätöksessäni eteenpäin. Olenkin aloittanu maaliskuussa yhteistyö Pirkanmaalaisen Näsimentor Oy.n kanssa ja teen heidän kauttaan psykiatrista kotikuntoutusta erityisesti nuorille ja nuorten perheisiin. Tanssi-liiketerapian suhteen olen käynyt neuvotteluja muutamassa paikassa ja todennäköisesti syksyllä tulen aloittamaan sekä yksilö- että ryhmäterapian Tampereella (tämä vielä kypsyttelyssä ja etsii toteuttamisuomaansa). Tampereen seudulla asuvat voivat jo nyt varata itselleen tanssi-liiketerapiaan paikan (käymme etänä esitiedot läpi ja mketimme toteutusta).  Myös painonhallinnan ohjaus on mahdollista etävastaanottona, joten ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta. 

Uutta olen joutunut opettelemaan tietotekniikan saralla ja julkaisuun on tulossa (tiistaina 14.4.2020) uudistunut, kokeiluasteella oleva Tantsullan uutiskirje. Jos haluat tämän uutiskirjeen, etkä ole valmiiksi postituslistalla, niin laita minulle viestiä ja liitän sinut asiakas-/uutiskirjeen saajiin. 

18.11.2020Pukinkonttiin tai itselle kehon ja mielen huoltoa
05.11.2020Tanssi-liiketerapiaryhmä Surun kohdatessa
26.10.2020Nettiajanvaraus
30.09.2020Nyt Aamutantsut myös Forssassa
28.09.2020Tervetuloa tutustumaan
27.09.2020Tavoitteiden tori... uusi teksti luettavissa blogissani
20.09.2020Venyttely-rentoutustunti Matkussa
02.09.2020Aamutantsut Tampereella
11.08.2020Katse syksyyn + tarjous
06.07.2020Lomalla

Siirry arkistoon »