KEHOLLINEN TYÖNOHJAUS (Työnohjaus tanssi-liiketerapian keinoin) Pilotti

Kehollinen työnohjaus tarjoaa mahdollisuuden työskennellä liikkeen kautta, kehoa kuunnellen ja sanallisesti reflektoiden, työssä eteen tulevien asioiden parissa. Liikkeen avulla pääset kiinni omiin tunteisiin, tuntemuksiin ja kehon reaktioihin syventäen näin tietämystä omasta itsestäsi ja tavastasi toimia.

Työnohjausopintoihini ja niihin kuuluvaan kehittämistehtävään liittyen on nyt kolmella (3) henkilöllä mahdollisuus päästä kokeilemaan kolme (3) kertaa kehollista työnohjausta tanssi-liiketerapian keinoin edullisempaan hintaan. Yhden työnohjauskerran kesto on 90 min. ja tapaamiset ovat 2- 4 viikon välein.

Koko paketin hinta kolmelle ensimmäiselle on vain 150 € + Alv 24% (yht: 186 €)/ henkilö. Tarjous on voimassa 31.1.2022 asti (työnohjauksen tulee sijoittua tammikuu 2022 - huhtikuu 2022 väliselle ajalle).

  • Forssassa: Tantsullan toimipiste, Koulukatu 16 B 17 (3. krs / ei hissiä).

Lisätiedot ja ajanvaraukset puh: 045-2073108 tai tantsulla@gmail.com


Jos haluat kehollisen työnohjauksen omalle työryhmällesi tms, niin kysy rohkeasti tarjousta. Ajalle tammikuu - huhtikuu 2022 on mahdollista saada kehollinen ryhmätyönohjaus edulliseen pilottihintaan ( maks. 2 ryhmää).