Arvomaailman kartalla Tantsullan tapaan

Tiistai 19.6.2018 klo 9.32 - Ulla Leino

Opiskelen tällä hetkellä NLP Practitioner – opintokokonaisuutta ja viimeisimmällä lähijaksolla kävimme läpi loogisia tasoja, jotka ovat ihmisen toiminnan eri tasoja ja ne voidaan löytää kaikista inhimillisistä järjestelmistä.  Loogisia tasoja ovat ympäristön, käyttäytymisen ja toiminnan, kykyjen ja taitojen, arvojen ja uskomusten, identiteetin taso. Näiden lisäksi on vielä spirituaalinen taso, missio ja elämän ”ydin”. Omalla historiallamme on vaikutus kaikkiin loogisiin tasoihin ja vaikutus voi olla joko tiedostamatonta tai tietoista.  Päädyin pohtimaan ensin omia arvojani ja uskomuksiani koulutuspäivän aikana tehdyssä harjoituksessa, jonka jälkeen tarkastelin myös Tantsullan arvoja kyseisen järjestelmän kautta.

 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Hieman taustaa Tantsullasta ja minusta

Perjantai 4.5.2018 klo 9.59 - Ulla Leino

Täällä blogissa kirjoittelen erilaisista asioista, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet mieleeni pyörimään. Näiden lisäksi kirjoituksia tulee mm. muutokseen, painonhallintaan, tanssiin ym. liittyvistä asioista epämääräisin väliajoin.

Täältä voit lukea Tantsullan synnystä ja nykytilanteesta. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoitukset